0
Fudbal

BANE IVANOVIĆ ZAČUĐEN: Presedan u reprezentativnom fudbalu!

Objavljeno: 24.10.14 u 18:13

Posle odluke UEFA povodom prekinute utakmice između Srbije i Albanije, oglasio se i kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović.

bane ivanovic

– Posle odluke nadležnih u UEFA da utakmicu Srbija – Albanija registruju službenim rezultatom 3:0 za Srbiju i zatim oduzmu bodove našoj reprezentaciji, smatram da je reč o presedanu u fudbalu na reprezentativnom nivou. Nadam se da će nadležna lica u procesu donošenje ovakvih odluka analizirati sve još jednom – rekao je Ivanović.

Disciplinska komisija UEFA registrovala je prekinuti meč Srbija – Albanija pobedom naše selekcije od 3:0, ali je i oduzela tri boda našoj reprezentaciji.

– S druge strane, želim da naglasim da ono što je do nas je da razmišljamo o Prvenstvu Evrope 2016. godine i kako da se mi nađemo u Francuskoj. Pred našom reprezentacijom je ogroman izazov i uveren sam da posedujemo i kvalitet i motiv da se nađemo na finalnom turniru 2016. godine. Sve je u našim glavama, sve odluke koje moramo da donesemo i preuzmemo u tom cilju. Mi smo u ovom trenutku jedini koji možemo da vratimo stvari na pravo mesto. Pred nama je najvažnija, odlučujuća i najteža utakmica, meč protiv Danske, prilika da se pokažemo u najboljem svetlu i ostvarimo željeni rezultat. Pred niz narednih veoma važnih utakmica naglašavam da su one od presudnog značaja, ali i izražavam puno poverenje u naš tim i željeni plasman na prvenstvo Evrope. Jedno vam obećavam – nikada nećemo odustati! Stvari koje moramo da promenimo su pred nama, nalaze se u vremenu koje dolazi i promenićemo i izgled tabele. Iskreno verujem u konačni uspeh i zajedničko radovanje povodom plasmana na Prvenstvo Evrope 2016. u Francuskoj – rekao je Ivanović za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Naša reprezentacija naredni meč igra 14. novembra na domaćem terenu protiv Danske.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter