0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZOVIĆ: Zvezda se nikada ne otpisuje!

Objavljeno: 23.10.14 u 18:45

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde, Darko Lazović istakao je za klupski sajt da se crveno-beli nikada ne otpisuju i poziva navijače na utakmicu sa Donjim Sremom u subotu od 18 časova.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Tri boda imaju istu težinu, bilo da se radi o derbiju, ili utakmici u kojoj smo izraziti favorit. Zbog toga, za nas je utakmica sa Donjim Sremom podjednako važna koliko i derbi. Nemamo pravo na kiks, i želimo da pokažemo da nas ne treba otpisivati. Crvenu zvezdu nikada ne treba otpisivati – počeo je priču za klupski sajt Lazović.

Krilni napadač Crvene zvezde se osvrnuo i na prošlogodišnjii „kiks“ protiv Donjeg Srema na Marakani, kada je bilo 2:2, iako je šampion Srbije vodio sa 2:0.

– Prošle sezone je Donji Srem uspeo da nas iznenadi. Bio sam povređen, pa nisam mogao da gledam tu utakmicu, ali sećam se da smo imali vođstvo od 2:0, i nekoliko odličnih šansi da rešimo pitanje pobednika. Ipak, usledio je pad koncentracije, i Donji Srem je uspeo da postigne dva gola. Ispostavilo se da nakon tog kiksa, godinu dana niko nije uspeo da nam odnese niti jedan bod sa Marakane. Nadam se da će i utakmica protiv Voždovca biti poslednja u ovoj sezoni, u kojoj smo ispustili bodove.

Ipak, Darko Lazović veruje da će uz pomoć Delija Zvezda stići do očekivana tri boda.

– Za razliku od prethodne sezone, kada smo imali mnogo iskusnih igrača, ove godine je nama „starijima“ veliko zadovoljstvo što možemo da igramo rame uz rame sa ovim mladim fudbalerima, koji su budućnost Crvene zvezde. Ipak, njima je potrebna podrška sa tribina, i zato pozivam navijače da popune Marakanu, i pruže vetar u leđa celom timu, kako bismo zabeležili pobedu – rekao je Lazović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter