6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOSANČIĆ: Baš me briga šta je pričao Ilić!

Objavljeno: 21.10.14 u 09:45

Vezista Crvene zvezde Miloš Bosančić pričao je za Sport o sukobu sa kapitenom Partizana Sašom Ilićem u tunelu stadiona u Humskoj.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On je istakao da nije imao nameru da provocira bilo koga, već da bodri saigrače.

– Bodrio sam svoje drugove da idemo na pobedu i tu ne vidim ništa loše. Ilićevu opasku na moje reči nisam slušao, niti me zanima. Takvih detalja je bilo i biće – rekao je Bosančić za Sport.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

6 Komentara

  1. Bosancicu mogu da ti pljunu pod prozor,imas fudbal u malom prstu,a Ilic moze samo da bude kapiten u ispijanju alhohola,a i sta je taj vas Ilic napravio u inostranstvu kad vec pricate o tom inostranstvu,da nije mozda ostavio trag u najacoj ligi na svetu-austriskoj,Bosancic je na derbiju dao 2 lopte koje oci imaju,nije kriv on sto Jovic nije dao go,pusti te decka da odigra celu sezonu pa tek onda pametujte,realno boljeg kreativca u nasoj zemlji nema od Bosancica.

    0
    0
    Odgovori
    • Hahahahaha… „realno boljeg kreativca u nasoj zemlji nema od Bosancica“?! Hajde ponovo procitaj pa razmisli da li si realan? Nebitno je gde igra ili ko za koga navija, ali je cinjenica da je Bosancic prosecan igrac cak i u nasoj ligi a uverices se brzo u to! Inace Ilic je igrao u Galatasaraju koji ni sada nije mali klub a tada je osvajao i kup UEFA uostalom tu igraju i Snajder, igrao Drogba… a gde je to Bosancic igrao? Bilo gde u Evropi?

      0
      0
      Odgovori
  2. E, gnjido od čoveka koji si bre ti AS Zvezde kada nemaš pet pišanja na marakani, a i gde si ti bio igrač majke ti, da li u koreji /koja igra u italijanskoj ligi hahahahahaha /i kada izgovaraš ime takvog lika kao što je Saša Ilić kapiten FK Partizan treba da imaš njegovu dozvolu da bi ga izgovorio, i kada dobiješ sa vojnički dozvolite da se obratim, jer shvati retki su ljudi kakav je Saša Ilić

    0
    0
    Odgovori
  3. Bosančiću samo facu kada pogledaš, jasno ti je koliko može da dobaci… Sa druge strane, razumem njegove frustracije. Ne podnose ga Grobari, šlihta se Delijama ali ga ni oni ne prihvataju, a pored svega je još i ispod-prosečan igrač. Svojim potezima i izjavama iritira i onaj neutralan deo javnosti, pa mu evo ja predviđam blistavu karijeru… Ugasiće se brže od Zvezde Granda…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter