4
Fudbal

PROVOKACIJE NE STAJU: Albanci napravili reprizu Beograda!

Objavljeno: 18.10.14 u 11:35

Događaj sa kvalifikacione utakmice za EP 2016. godine između Srbije i Albanije u Beogradu u kojem dron iznad stadiona u Humskoj nosio zastavu „Velike Albanije“ dobile su svoj nastavak.

Albanska-Zastava--Repriza

Naime, Albanci, koji su izuzetno ponosni na činjenicu da su mini-letelicom iznad srpskog stadiona preneli zastavu nepostojeće države, pa su odlučili da čitav taj „spektakl“ dobije svoju reprizu.

Sve se odigralo u Vljori tokom meča Fljamuntarija i Škenderbega.

Kao što je poznato meč reprezentacija Srbije i Albanije prekinuta je u 41. minutu, kada se na teren stadiona Partizana u Humskoj, sleteo dron sa zastavom Velike Albanije, zbog čega je UEFA pokrenula postupak protiv oba Saveza i za 23. oktobar najavila odluku o eventualnim kaznama.

Na drugoj strani Albanci su u Vljori na prvenstvenoj utakmici između Fljamuntarija i Škenterbega ponovili istu stvar sa tim što je dron sada nosi albansku zastavu i dočekan je ovacijama.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter