6
Fudbal

ODAKLE MU OBRAZA? Šimunić dao sebi za pravo da komentariše nerede u Beogradu!

Objavljeno: 16.10.14 u 21:24

Hrvatski fudbaler Josip Šimunić u otvorenom pismu preko Fejsbuka prozvao je predsednika te zemlje Iva Josipovića.  

simunic-mikrofon

Povod za njegovo javno obraćanje bile su pojedine izjave predsednika Hrvatske, kao i skandiranje srpskih navijača na meču Srbija – Albanija – ‘ubij Hrvata da šiptar nema brata’. 

– Zašto je vama predsedniče Republike Hrvatske neugodno doći na stadion? Je li to zbog domovinskih pozdrava „U boj, u boj“ i „Za dom“ ili vam je neugodno zbog paljenja hrvatske zastave u prisustvu, sad već bivšeg, ministra nauke, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića? Zašto se Vi predsedniče Republike Hrvatske konkretnije niste pozabavili izgredima poput već navedenog paljenja hrvatske zastave u Beogradu na stadionu „Marakana“ i vređanja hrvatskih igrača i navijača uvredljivim transparentima i povicima? Hoćete li reagovati na skandiranje srpskih navijača na utakmici Srbija-Albanija „Ubij Hrvata da šiptar nema brata“ – poručio je Šimunić u otvorenom pismu za predsednika Hrvatske.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Ovog momka vise interesuje politika nego fudbal..žalosno …sportista je titula za mene to su ljudi koji spajaju ljude svojim ponasanjem i harizmom..neka mu je Bog na pomoći moliću se za njega da ga urazumi da bude bolji nego sto je sada..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ti mali da shutish… Moli se svaki dan bogu da si ziv i zdrav i da nisi ostao bez glave u bg-u… Jeste da nas nije bilo u Brazilu a gde si bio ti :D?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter