13
Fudbal

FOTO: Facebook

PONOSILI SE SVOJIM DELOM: Na tribini se dokopali albanskog dresa i zapalili ga! (FOTO)

Objavljeno: 15.10.14 u 12:42

Društvene mreže preplavljene su od sinoć fotografijama, snimcima o nemilim događajima na stadionu u Humskoj.  

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Fotografija koja se pojavila danas na Fejsbuku pokazuje kako su dvojica navijača Srbije uspela da se dočepaju dresa albanskog fudbalera Ergisa Kacea i zapalili ga.

Podsetimo, albanska strana osudila je našu zemlju za ove incidente, dok je UEFA poručila da neće žuriti u donošenju odluke.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

13 Komentara

  1. eto ti stoke s čim se mi ponosimo ma treba nas proterati jedno pet godina iz svi takmičenja na hlađenje na šta se mi palimo a to im je i bio cilj pa nek igramo banana ligu dok vučko i slina sprdaju se sa narodom i koje sve na funkcijama dok se ološ od bogdanova šeta stadionima i oni kao on sam

    0
    0
    Odgovori
    • Jel ti reko nekad neko da ti jebe sve po spisku?? Nije??
      Evo sad ti ja kazem da ti jebem sve govno jedno usrano izdajnicko!!

      0
      0
      Odgovori
    • Zar smo mi trebali da se stidimo,pokrijemo po glavi.Oni doci u Srbiju i da masu sa velikom albanijom…hahahah samo ljudi koji su srbi a pricaju protiv istih su stoka.Albanci slave na sve strane sveta a vi pljujete srpski narod.Mars iz srbije izdajice

      0
      0
      Odgovori
    • A koje si vere i Narodnosti ti Lika ? Ja sam ponosna Dalmatinska Srpkinja i neću dozvoliti da moj narod i moju veru niko I NIGDE pljuje a ti idi lepo u Albaniju i uživaj uzmi jednu od vera koje su tamo popularne i budi PONOSAN ne SRBIN….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter