0
Evropske lige

ESIJEN DEMANTOVAO MEDIJE: Nemam ebolu, nisam inficiran (FOTO)

Objavljeno: 13.10.14 u 11:57

Fudbaler Mialana, Mikael Esijen, demantovao je natpise pojedinih afičkih medija, mahom onih iz Nigerije, da je zaražen opasnim virusom ebole.

AC Milan's Essien controls the ball during their Italian Serie A soccer match against Napoli in Naples

Afrički mediji, pozivajući se na klupske izvore, preneli su informaciju da je Esjen zaražen ovim smrtonosnim virusom. Međutim, njegov klub Milan, ali i on sam, odmah su demantovali ove natpise:

– Veoma sam spreman i potpuno sam zdrav, nema istine u tračevima da sam oboleo od ebole, sutra ću uobičajeno doći na trening – napisao je Esijen postavivši na Instagram svoju fotografiju sa palcima nagore.

On je dodao da „ljudi ne bi smeli da se šale sa tako ozbiljnim stvarima poput virusa ebole“:

– Ko god da je to objavio, veoma je neprofesionalan i bezosećajan. Naše misli su sa njima i njihovim porodicam – poručio je Ejsen.

 

Wird geladen

I’m very fit and very healthy,No truth in the internet rumours that I have contracted Ebola.im well & will be training as usual tomorrow.The Ebola virus is a very serious issue and people shouldn’t joke about it.Whoever wrote this article is very unprofessional and insensitive…!!!#Jahbless✌️

Auf Instagram anzeigen


hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter