0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAKON LOŠE I JEDNA DOBRA VEST ZA DELIJE: Najbolji strelac spreman za derbi?

Objavljeno: 12.10.14 u 21:09

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović u narednom periodu definitivno neće moći da računa na povređenog desnog beka Marka Petkovića, ali dobra vest za anvijače Crvene zvezde je da se treninzima nakon kratkog bolovanja vratio najbolji strelac ekipe Đorđe Rakić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Nije u pitanju nešto posebno, polako se vraćam na kolosek. Pokušavam na sve da gledam pozitivno, a osećam se sve bolje i verujem da mogu da budem učesnik prvog derbija u karijeri. Znam koliko je bitna utakmica i šta donosi veliki megdan u Humskoj, rekao je za Novosti Đorđe Rakić.

Ipak, čak i da ne bude u potpunosti spreman iskusni napadač kaže da nema razloga za bojazan.

– Pokušaću da se spremim za napade na Partizan i polako ću pojačati ritam treninga iz dana u dan. Ukoliko ne uspem da budem fit, znam da moji drugovi imaju ogroman motiv da se pokažu u pravom svetlu.

Međutim, da nije baš tako govore suvi podaci koji kažu da je Rakić postigao četiri od ukupno 12 pogodaka koliko je postigla Crvena zvezda u dosadašnjem delu sezone što znači da napad crveno-belih u mnogome zavisi upravo od njega pošto Đorđe Despotović i Luka Jović nikako da prorade na pravi način

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter