0
Evropske lige

TAČKA NA PRIČE: Kristijano Ronaldo ostaje do kraja karijere u Realu?

Objavljeno: 09.10.14 u 10:05

Fudbalski agent jednog od najboljih fudbalera današnjice, Kristijana Ronalda, Žorž Mendeš, izjavio je da njegov klijent planira da završi karijeru u Real Madridu u 40. godini.

ronaldocr7

Tokom ovog leta bili smo svedoci učestalih priča oko eventualne mogućnosti da Kristijano Ronaldo napusti „Kraljevski klub“ i vrati se u Mančester Junajted klub u kojem je igrao do 2009. godine.

Međutim, Mendeš je demantovao takvu mogućnost:

– On je veoma srećan u Realu, nemoguće ga je odvući iz Madrida. Obara sve rekorde i smatraju ga najboljim sportistom u istoriji. Ronaldo će se povući u Realu, kada napuni 40 godina – izjavio je Mendeš.

Ipak, agent sjajnog fudbalera ne negira da Junajted ima posebno mesto u srcu CR7:

– Mančester Junajted uvek će imati mesto u njegovom srcu jer je tamo proveo šest godina, ali sada razmišlja samo o Realu i zauvek će ostati tu. Ljudi znaju da je nemoguće dovesti ga, tako da ga ni ne zovu – istakao je Mendeš.

Prema mišljenju ovog agenta, CR7 je najbolji fudbaler svih vremena:

– Ronaldo je najbolji na svetu i najbolji kojeg smo ikada gledali. Neće biti takvog kao što je on – stalno postaje bolje i tako će biti dok ne napuni 40. Ne možete ga porediti sa bilo kime, u sledećih 500 godina neće mu biti nikog sličnog – podvukao je Mendeš.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter