5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA IZGUBILA BITKU: Karadžić još godinu dana na čelu fudbala!

Objavljeno: 08.10.14 u 18:30

U Kući fudbala u Staroj Pazovi održana je vandredna skupština Fudbalskog saveza Srbije na kojoj su delegati jednoglasno podržali ostanak Tomislava Karadžića na čelu FSS.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sednici je prisustvovalo 68 delegata (13 bilo odsutno) i svi su podržali dosadašnjeg predsednika. Kao što su to i najavili, iz Crvene zvezde se nisu pojavili na skupštini (Zvezdan Terzić), koju smatraju Karadžićevim organom, kao ni predsednici Spartaka i Vojodine, Dragan Simović i Zoran Šćepanović. Bilo kako bilo, čini se da su čelnici tima iz „Ljutice Bogdana“ izgubili još jednu bitku, pošto će na čelu FSS još godinu i sedam meseci sedeti Tomislav Karadžić.

– Srpski fudbal ide sigurno napred, reprezentativni fudbal će dati rezultate, a nadam se uskoro i klupski – rekao je Karadžić posle glasanja.

Jedna od najvažnijih, zapravo ključna odluka današnje Skupštine FSS sastojala se u ovom: promenjen je Statut fudbalske organizacije u članu 44. a to znači da ubuduće ne može u istoj godini (12 meseci) dva puta da se pokreće inicijativa za poverenje predsedniku FSS.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

5 Komentara

  1. licno sam bio sa jednim delegatom koji je bio clan skupstine fudbalskog saveza i on mi je rekao da je dobio smernice prilikom izbora Karadzica za predsednika,drugim recima morao je da glasa za tako mu je makar receno,dali na takav nacin Karadzic dobija poverenje

    0
    0
    Odgovori
    • Druže, zadrži svoje intimne stvari za sebe. Znam da je parada sada mnoge ohrabrila da se frljaju sa kojekakvim podvizima, ali mislim da je bolje da to što si bio sa delegatom zadržiš za sebe…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter