0
Evropske lige

SRPSKI IGRAČ OTKRIVA: Zlatan Ibrahimović je užasan čovek, psovao me na srpskom

Objavljeno: 02.10.14 u 10:03

Napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović, kao što je odavno poznato, sa pravom se ubraja među najkvalitetnije fudbalere današnjice.

PSG-v-Benfica-Zlatan-Ibrahimovic_3013037

Međutim, ovaj momak, takođe je poznato od ranije, ima prilično nepredvidiv temperament i sklon je čudnim izjavama, često obojenim velikom dozom arogancije.

Da je arogantan i na terenu potvrdio je srspki igrač Lokomotive iz Moskve, Nemanja Pejčinović koji je do nedavno igrao u francuskoj ligi.

– Kao igrač, nema sumnje da je Zlatan među najboljim igračima sveta. Ipak, kao čovek mi se ni malo ne dopada. Više puta smo imali male konflikte na terenu. Nije bilo ništa ozbiljno, jer su to trenuci kada ne možete da kontrolišete emocije, ali je na trenutke bilo baš ružno – istakao je Pejčinović.

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde prisetio se duela koje je sa Ibrahimovićem vodio u francuskoj ligi:

– Bilo je mečeva u kojima je Pari Sen Žermen imao ubedljivu prednost, ali je Zlatan upravo tada počinjao da psuje i vređa na srpskom, da provocira… Majka mu je iz Bosne, pa zna srpski. Ali dobro, i to je sve u neku ruku fudbal, sva sredstva su dozvoljena na putu ka trijumfu – podvukao je Pejčinović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter