1
Domaći fudbal

SAMO PARTIZAN! Za njega se otimaju, a on želi crno-beli dres! (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.14 u 12:30

Stameni štoper  Nikola Vujadinović mogao bi uskoro da i zvanično postane član Partizana sa kojim trenira već neko vreme.  

Vujadinovic

Ovaj 28-godišnji defanzivac slobodan je igrač i već neko vreme trenira sa ekipom Marka Nikolića, koji ga je želeo u timu otkako je preuzeo Partizan.

Iako ranije nisu uspeli da postignu dogovor, ovaj put bi pregovori mogli da se završe u zajedničku korist. On je potvrdio da je nedavno bio na pragu prelaska u Betis, takođe je imao ponudu i iz Kordobe, kao i sa Istoka, iz arapskih zemalja, ali njegova želja je Partizan.

– Nisam mogao ni da sanjam da će me igrači tako prihvatiti, osećam se kao da sam u klubu pet godina! Takav prijem može samo da se poželi, izuzetna su grupa, zato su sve ono i postigli – ne krije oduševljenje Nikola Vujadinović i dodaje:

– To što se letos nismo dogovorili, ne znači da se sada nećemo dogovoriti. Ipak, da ne prejudiciramo događaje. Vrlo brzo će biti poznato da li mi je suđeno da postanem fudbaler Partizana – rekao je Vujadinović, a prenosi Sport.

On je u bogatoj karijeri igrao za Rad, Zetu, Radnički Pirot, CSKA iz Sofije, Udineze, Unireu, Aberdin, Javor i Šturm.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter