1
Domaći fudbal

FSS PORUČIO: Zvezda želi da privatizuje Savez!

Objavljeno: 25.09.14 u 11:03

Medijski „rat“ između Fudbalskog saveza Srbije i Crvene zvezde već neko vreme traje. Aktuelnoj garnituri u upravi crveno-belih izuzetno smeta prisustvo Tomislava Karadžića na čelu FSS.

FSS-Srbija-LOGO

Gotovo svakodnevno brojna saopšrenja i jedne i druge strane lete u etar, a najnovije stiže od Ratka Borovnice, prvog čoveka Fudbalskog saveza Vojvodine koji je optužio Terzića i ekipu da žele da „privatizuju FSS“.

– Da li je ovo fudbalski interes ili neko želi da privatizuje Savez? Meni se čini da oni koji zagovaraju promene žele da pomognu samo sebi – kazao je predsednik FS Vojvodine Borovnica a prenosi „Sport“.

Ratko Borovnica je dodao da nikome u Zvezdi, zapravo, nije stalo do progresa fudbala u Srbiji, već jedino do vlastitih itneresa:

– Ne gledaju oni FSS na način kako bi trebalo ljudi kojima je stalo do fudbala u Srbiji. Ironija je da izbore traže oni koji duguju državi na milione evra poreza, oni koji zaposlenima duguju silne plate, oni kojima su stadioni u veoma lošem stanju. Njima je samo stalo do kase – poručio je Borovnica.

Kakav će i da li će iz Zvezde biti odgovora, saznaćemo vrlo uskoro.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter