1
Evropske lige

SAPUNICA: Junajted bi da vrati Pikea, Šakira se protivi, ali Luj van Gal ima keca u rukavu…

Objavljeno: 24.09.14 u 17:38

Menadžer Mančester junajteda Luj van Gal zatražio je od gazda novu finansijsku injekciju, kako bi u januaru doveo štopera koji bi popunio rupe u poslednjoj liniji Đavola. Kap koja je prelila čašu i koja ga je naterala da učinu tako nešto je sraman poraz od Lestera prošlog vikenda, a prva želja Holanđanina je – Đerar Pike.

Shakira-i-Pike

Pike je sve nezadovoljniji statusom u Barseloni, jer ga je skoro potpuno zamenio Žeremi Matje. Spominje se i da želi da napusti Barsu i Holanđanin to želi da iskoristi. Međutim, povratak 27-godišnjeg asa u klub u kojem je počeo profesionalnu karijeru pre deset godina otežava fudbalerova supruga, pevačica Šakira.

Kolumbijska zvezda ne želi da njen suprug Barselonu zameni Junajtedom, ali konačna reč još nije rečena. Van Galu ne preostaje ništa drugo nego da iskoristi keca iz rukava… O čemu se zapravo radi? Holanđanin je veliki prijatelj sa Pikeovim dedom, pa samim tim i fudbalera poznaje još dok je igrao u mlađim kategorijama Barse…

Šta li će prevagnuti? Činjenica da Holanđanin poznaje Đerara još dok je bio klinac, poštovanje koje fudbaler ima prema njemu, savet dede… Ili prelepa Šakira?

Čekamo rasplet situacije…

 hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter