0
Domaći fudbal

KUP SRBIJE: Partizan i Zvezda traže nove pobede

Objavljeno: 24.09.14 u 09:13

Sreda je dan kada će se na srpskim fudbalskim terenima igrati mečevi šesnaestine finala Kupa Srbije. Ovo je, ujedno, i dan kada će svoje prve mečeve u ovom takmičenju odigrati naša dva najtrofejnija kluba.

Fudbalski-Kup-Srbije-Logo

Ekipa Partizana u terminu od 16:00 sati gostovaće Bežaniji, klubu koji je, svojevremeno, nastupao u Superligi, ali klubu koji godinama unazad nije na najvišoj fudbalskoj pozornici u Srbiji.

Četa Marka Nikolića ove sezone je igrala na dva fronta, odigrala je ukupno 13 utakmica i još nije osetila gorčinu poraza. Napunjeni infuzijom samopouzdanja u remiju u Ligi Evrope sa Totenhemom, crno-beli su u šestom kolu deklasirali Radnički na „Čika Dači“ sa 0:3.

Nema sumnje da šef struke crno-belog tima vidi samo jednu mogućnost u meču sa Bežanijom. Mogućnost u kojoj Parni valjak melje rivala. Ipak, Kup takmičenje je takvo da je malo prilike za popravni, pa tako crno-beli moraju da budu na oprezu.

Sa druge strane, u terminu od 19:00 sati, aktuelni šampioni Srbije, ekipa Crvene zvezde, na svojoj Markani dočekaće Superligašku ekipu Borca iz Čačka.

U upravi crveno-belih su se prethodnih dana više bavili prozivkama na račun čelnika FSS, međutim, šef struke Nenad Lalatović zna da navijače više zanimaju neke druge, znatno više fudbalske, priče.

Bez dileme, Zvzedin sever želi trijumf, a igrači mogu opuštenije da uđu u ovaj meč, pošto su u poslednjem, šestom kolu JSL, uspeli da savladaju Novi Pazar rezultatom 2:0 i na taj način se oporave od remija sa Naprethom iz prethodnog kola.

Paravi:

16:00: Bežanija – Partizan
16:00: Dorćol – Radnicki 1923
16:00: FK Voždovac – Sloga Kraljevo
16:00: Inđija – Javor
16:00: Jagodina – Borca
16:00: Jedinstvo – Rad Beograd
16:00: Moravac – Radnički Niš
16:00: Proleter Novi Sad – Donji Srem
16:00: Semendria – OFK Beograd
16:00: Sloga Petrovac – Novi Pazar
16:00: Spartak Subotica – Surdulica
16:00: Trepča – Vojvodina
18:30: Sloboda – Sindelic Beograd
19:00: Crvena Zvezda – Borac
19:00: Čukarički – Mladost
19:00: Napredak – Metalac

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter