1
Evrokupovi

TRAŽI SE KRIVAC: Dragan Đurić: Zabrana dolaska na stadion za one koji su podigli transparent

Objavljeno: 19.09.14 u 11:46

Predsednik Partiazana Dragan Đurić izjavio je da su čelnici tog kluba preduzeli sve mere kako bi se pronašle osobe koje su podigle pogrdni transparent na meču sa Totenhemom.

Dragan Đurić

Dan nakon što su crno-beli remizirali sa engleskim velikanom, fudbalska Srbija ne razgovara o činjenici da su crno-beli uspeli da otkinu dva boda višestruko bogatijem protivniku.

Umesto toga, internet portali i novinski stupci posvećeni su transparentu koji je podignut na južnoj tribini stadiona u Humskoj na kojem je pisalo „Only Jews and Pussies“ i kojim se aludiralo na činjenicu da za londonski klub navijaju mahom Jevreji.

Nakon što je pokrenuta istraga UEFA u ovom slučaju i posle strahovitog pritiska britanske javnosti na UEFA, svoje korake vezane za ovaj slučaj preduzeli su i u Partizanu:

– Već smo poslali dopis MUP-u i radimo sve što je u našoj moći kako bismo što pre pronašli te počinioce. Preduzimamo mere da vidimo ko su ti ljudi i zašto to rade – rekao je predsednik Partizana, Dragan Đurić.

On je dodao da su u rukovodstvu Parnog valjka spremni da oštro sankcionišu one koji su podigli sporan transaprent:

– Želimo da oštro kaznimo počinioce, njima će biti zabranjen ulazak na stadion, o tome će klub posle doneti odluku. Najvažnije u ovom trenutku jeste da pronađemo ko je to učinio, a posle ćemo lako da radimo dalje – rekao je Đurić za B92.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. kazni ti te kvazi vođe koje vi plaćate i biće dobro ako nas kazne novčano a da nebi zatvorili jug kao što su već zatvarali neke tribine

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter