0
Evrokupovi

LIGA EVROPE: Igrači Totenhema najavljuju pobedu

Objavljeno: 18.09.14 u 09:20

Fudbaleri Totenhema najavljuju da su u Beograd došli kako bi u meču sa Partizanom, večeras od 19:00 sati, upisali prva tri boda u Grupi C ovogodišnje Lige Evrope.

Paulinjo-Totenhem-allsoccerplanet-com

Reprezentativac Brazila Paulinjo istakao je da očekuje dobar meč i prvu pobedu svog tima u evropskim takmičenjima:

– Očekujem dobar meč, a mi moramo da krenemo pobedom. Znamo da je Partizan dobar tim, gledali smo snimke njihovih mečeva i videli da imaju dosta talentovanih igtrača. Ipak, nama su bitna tri boda i nadam se da ćemo ih osvojiti – rekao je Paulinjo.

Paulinjo je dodao da gaji veliki respekt prema srpskim igračima, a pre svega je apostrofira fudbalere Čelsija, Branislava Ivanovića i Nemanju Matića.

– Igrao sam nedavno protiv Srbije u dresu reprezentacije i video da imaju dosta dobrih igrača. Izuzetno poštujem srpsku reprezentaciju, ali ne poznajem dovoljno ekipu Partizana – rekao je Paulinjo.

Njegov saigrač, mladi reprezentativac Srbije Miloš Veljković, naglasio je da se raduje zbog povratka u zemlju i dodao da očekuje trijumf u Humskoj.

– Nikada nisam igrao na stadionu Partizana, ali nisam siguran da ću biti u startnoj postavi. Ne poznajem dovoljno ekipu „crno-belih“, znam samo Živkovića, Petrovića i Brašanca iz mlade reprezentacije. Znam da Brašanac neće igrati zbog povrede. Idemo na pobedu i verujem da ćemo to i ostvariti. Imamo dobar tim i nadamo se da možemo da osvojimo Ligu Evrope – istakao je Veljković. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter