0
Fudbal

KAKAV DEBI: Ronaldinjo promašio penal (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.14 u 15:48

Brazilska fudbalska zvezda Ronaldinjo promašio je penal u debiju za meksički Karetero, koji je izgubio sa 1:0 protiv gostujućeg UANL.

Nekadašnji svetski igrač broj jedan, očigledno u nedostatku mečeva, prebacio je prečku u 61. minutu tokom izvođenja jedanaesterca.

Ronaldinjova forma je poslednjih godina u silaznoj putanji, a mnogi to objašnjavaju životnim stilom ovog 34. godišnjka koji energiju troši na zabavama i po diskotekama.

Prošle nedelje je Ronaldnjo bio žrtva rasističke izjave jednog meksičkog političara Karlosa Trevinja koji ga je nazvao „brazilskim majmunom“.

Uprava Karetera je zatražila kaznu za Trevinja koji je uvrede na račun Ronaldinja objavio na svom Fejsbuk profilu.

Trevinjo se, istina, u međuvremenu izvinio Ronaldinju zbog nanesene uvrede. Ronaldinjo je početkom septembra potpisao za Keretaro na period od dve godine.

On je vrhunac klupske karijere ostvario u redovima Barselone za koju je od 2003. do 2008. godine igrao na 145 utakmica i postigao 70 golova, osvojivši sa njima titulu prvaka Evrope.

Ronaldinjo je u karijeri igrao i za Pari Sen Žermen, Milan i Flamenko.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter