0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOBRA PROVERA ZA REZERVISTE: Zvezda pobedila 3:0, a njeni igrači nisu dali gol iz igre

Objavljeno: 17.09.14 u 20:09

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su u sredu, 17. septembra, još jednu prijateljsku utakmicu, i to protiv Rakovice koja je savladana sa 3:0 (2:0). Utakmica je igrana na pomoćnom terenu Zvezdinog stadiona.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kombinovani tim Crvene zvezde bez većih muka je savladao motivisane fudbalere Rakovice. Već u osmom minutu, nakon dobrog ubacivanja Stefana Đorđevića, Cvetković je zakačio loptu i postigao auto-gol. Luka Jović je takođe i nastavku utakmice bio u prilici da se upiše u strelce, ali se tom prilikom istakao Janković, čuvarm mreže Rakovice. U samom finišu prvog poluvremena, Đorđe Despotović je oboren u kaznenom prostoru, a sudija je pokazao na belu tačku. Precizan sa 11 metara bio je Aleksandar Katai.

U drugom poluvremenu, šansu su dobili i svi rezervisti u našem timu. Gosti su uglavnom pretili pokušajima sa distance, ali osim poslednjeg koji je naterao golmana Manojlovića na paradu, nisu imali uspeha. U 68. minutu, Vukašin Jovanović je imao sjajan solo-prodor nakon kojeg je oboren u kaznenom prostoru, i dosuđen je novi jedanaesterac. Ovoga puta, precizan sa bele tačke bio je Vukan Savićević, koji je na taj način postavio konačan rezultat utakmice.

Strelci: Cvetković (autogol) u 8′, Katai (pen) u 45′ i Savićević (pen) u 68′.

Crvena zvezda: Trkulja, P. Đorđević, Lazić, Jovanović, S. Đorđević, Gogić, Bosančić, Grujić, Katai, Jović, Despotović.

Rezerve: Manojlović, Planić, Savićević i Ristić.

Rakovica: Janković, Milošević, Brkić, Vukadin, Bašanović, Cvetković, J. Miletić, Trajković, Žerađanin, Miljković, Stanojević.

Rezerve: Ćirković, D. Radojević, Milanović, B. Miletić, Stefanović, Lukić, Đ. Radojević, Milojević, Popović, Janjić, Petković, Mitrović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter