0
Evropske lige

IVANOVIĆ HVALI KOLEGE: Šalke ima kompaktnu odbranu

Objavljeno: 16.09.14 u 18:53

Kapiten reprezentacije Srbije, igrač Čelsija Branislav Ivanović rekao je da je veoma važno da njegov tim pobedi Šalke i uspešno započne takmičenje u Ligi šampiona. Meč prvog kola G grupe između Čelsija i Šalkea igra se u sredu od 20.45 na stadionu Stamford Bridž.

Branislav Ivanovic of Chelsea celebrates scoring against Newcastle during their English Premier Legue soccer match at Stamford Bridge, in London

– Očekujem težak i naporan mec. Šalke ima dobar tim, posebno u odbrani, koja je kompaktna. Ovo je prvi meč kod kuće i veoma je važno da dobro počnemo takmičenje. Svaka utakmici u Ligi šampiona je teška, u to smo se uverili i prošle godine – rekao je Ivanović.

Iako takmičenje tek počinje, sa velikim žarom dočekuje obaveze u LŠ.

– Moraš da budeš skoncentrisan ako želih uspeh. Svaki fudbaler sanja da osvoji Ligu šampiona. To je nešto posebno za sve nas.

Bivši fudbaler Srema, OFK Beograda i Lokomotive iz Moskve kaže da mu pomaže i prija prisustvo Nemanje Matića.

– Počeo sam sa nekoliko golova, ali to nije toliko važno kada igrate u odbrani. Trenutno naš tim igra dobro i puni smo samopouzdanja, ali znamo da je sezona duga i da moramo da nastavimo sa napretkom – poručio je 30-godišnji Ivanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter