0
Evropske lige

IDE IM: Jovetić igrač meseca u Sitiju, Radović igrač kola u Poljskoj

Objavljeno: 16.09.14 u 18:34

Bivši Partizanovi fudbaleri blistaju širom Evrope, a posebno su se istakli Stevan Jovetić i Miroslav Radović. Jovetić je proglašen za najboljeg igrača Mančester Sitija u avgustu i to glasovima navijača na klupskom sajtu, a Radović je proglašen za najboljeg igrača 8. kola šampionata Poljske.

Stevan Jovetić

Jovetić je iza sebe ostavio Argentinca Serhija Aguera i Brazilca Fernanda. Crnogorski fudbaler je u drugom kolu Premijer lige, u pobedi nad Liverpulom od 3:1, postigao dva gola. Zbog povrede nije bilo u protokolu za subotnji derbi s Arsenalom. Siti posle prva četiri kola engleskog šampionata zauzima peto mesto na tabeli sa sedam bodova, pet manje od Čelsija.

Miroslav Radović

Sa druge strane, iskusni Radović je sa dva gola bio najzaslužniji za trijumf Legije nad ekipom Slaska rezultatom 4:3.

– Kaže se da ne postoje nezamenljivi igrači, ali bilo bi teško zamisliti tim poljskog šampiona bez Srbina u njihovom sastavu. Vezista varšavske ekipe je u nedelju ponovo bio heroj svog tima. Radović se u listu strelaca upisao dva puta – piše poljsko izdanje Eurosporta, a prenosi portal SEM, posle 8. kola poljske lige.

WP Sport takođe hvali Radovića.

– Srbin je sjajno počeo meč i završio ga sa dva gola. Popularni ‘Rado’ je pored efikasnosti pokazao i sjajan borbeni duh, boreći se sa pođednakim žarom na svakom kvadratnom centimetru terena. Bez sumnje, on je bio motor svog tima – piše WP Sport.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter