0
Evropske lige

RADOVANOVIĆ SE NAMEĆE ADVOKATU: Kjevo srušio Napoli uz sjajnu rolu Srbina

Objavljeno: 15.09.14 u 12:52

Fudbaleri Kjeva napravili su najveće iznenađenje drugog kola Serije A, savladavši ekipu Napolija u gostima sa 1:0, a ceo meč za pobednički tim izvanredno je odigrao Ivan Radovanović. 26-godišnji vezista rekao je da je njegova ekipa mudro ušla u meč, iskoristivši situaciju u kojoj se Napoli nalazio.
ivan-radovanovic-kjevo-profil

-Ušli smo u utakmicu dobro znajući da je Napoli u veoma teškom trenutku posle ispadanja iz Lige šampiona. Bili smo strpljivi i iskoristili smo prvu pravu priliku – rekao je Radovanović.

Kjevo očigledno ne „leži“ ekipi Napolija, pošto je tim iz Verone prošle sezone osvojio bod na San Paolu. Srpski fudbaler rekao je da je njegova ekipa ostala na zemlji posle ove sjajne pobede i da su u klubu svi svesni da je uvek najvažnija ona naredna utakmica.

-Ovo je tek početak. Kada uzmeš bodove protiv velikih ekipa to je veliki plus. Sada treba biti koncentrisan na sledeću utakmicu koja nam je još bitnija i koju igramo u Veroni sa Parmom – smatra Radovanović.

Meč Kjeva i Parme programu je u nedelju, 21. septembra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter