0
Evropske lige

EŠLI JANG: Klub kao što je Junajted se ne otpisuje prerano

Objavljeno: 12.09.14 u 17:58

Fudbaler Mančester junajteda Ešli Jang rekao je da se klub nije odrekao borbe za titulu i poručio navijačima da veruju u filozofiju novog menadžera Luja van Gala.

runi-jang-mata-slavlje

Junajted je posle razočaravajuće prošle, loše počeo i ovu sezonu. Van Galov tim je bez pobede, zaostaje sedam bodova za vodećim Čelsijem i doživeo je sramotnu eliminaciju u prvom kolu Liga kupa od trećeligaša MK Donsa nakon poraza od 4:0.

– Mnogi su nas već otpisali, ali svi bi trebalo da znaju da se klub kao što je Junajted ne otpisuje tako lako. Znamo šta želimo da postignemo i koji su nam ciljevi. Mislim da će se stvari okrenuti u našu korist i mogu da poručim navijačima da ne bi trebalo da brinu, jer ćemo biti bolji – rekao je Jang za magazin Insajd Junajted.

On je dodao da je svestan slabih partija i da tim iz razočaravajućih utakmica mora da izvuče pouke.

– Nema mesta panici. Stvari ne mogu da se promena za nedelju ili mesec dana. Igračima je potrebno vreme da se naviknu. Ubeđen sam, s obzirom na način kako radimo na treninzima, da će rezultati ubrzo doći – rekao je Jang.

U četvrtom kolu Premijer lige Junajted u nedelju od 17 sati dočekuje ekipu Kvins Park Rendžersa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter