0
Domaći fudbal

FK PARTIZAN: Skupština se još ni ne nazire…

Objavljeno: 11.09.14 u 20:08

Problemi se guraju pod tepih… Ni posle današnjeg sastanka sekretarijata, nema naznake o  izborima. Sednica Skupštine Partizana biće tek posle utakmice sa Totenhemom.

FK-Partizan

– Sekretarijat Upravnog odbora FK Partizan održao je redovnu sednicu, na kojoj je razmatrao predstojeće zadatke u pripremi nastupa u Ligi Evrope, donošenja opštih akata iz delokruga organa kluba i pripremnim aktivnostima za organizaciju izborne Skupštine kluba. Sekretarijat je usvojio odgovarajuće predloge odluka opštih akata koji će biti dostavljeni Upravnom odboru na usvajanje, kao i terminski plan za njihovo sprovođenje. Na sednici Upravnog odbora takođe će biti definisan plan aktivnosti za pripremu izborne sednice Skupštine kluba. Sednica UO održaće se posle utakmice sa Totenhemom, 18. septembra – kaže se u šturom saopštenju sa klupskog sajta.

Upravni odbor Partizana će, tako, morati još malo da pričeka na priliku da „nadglasa“ predsednika Dragana Đurića i zakaže izbornu Skupštinu pre decembra, kako je prvobitno planirano.

Naredni sastanak Sekretarijata planiran je za iduću nedelju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter