0
Fudbal

KLUPKO SE ODMOTAVA: Drinčić progovorio o izbacivanju iz reprezentacije

Objavljeno: 08.09.14 u 10:22

Tokom jučerašnjeg dana fudbalsku javnost potresao je skandal koji je izašao iz „kuhinje“ reprezentacije Crne Gore, budući da je iz nacionalnog stroja proteran vezni igrač Partizana, Nikola Drinčić.

Nikola Drinčić

U javnosti se brzinom svetlosti pojavila priča da je razlog za takav razvoj događaja bio nesporazum unutar selekcije „đetića“ i sukob na relaciji Nikola DriničićStefan Savić.

U razgovoru za list Sport, Driničić nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje da li je došlo do tog sukuba:

– Ti što su rekli, oni znaju zašto sam otišao jer su prisustvovali tom razgovoru. Što se tiče Partizana, ginuću za svaku loptu i pomoći drugovima koliko mogu i znam – kazao je Drinčić.

On se potom osvrnuo i na drugu verziju priče po kojoj je, navodno, napustio reprezentaciju Crne Gore na zahtev crno-belih. Drinčić odlučno demantuje takve navode:

– To nema nikakve veze sa Partizanom i nemam ja nikakav problem. Razloge zbog kojih sam napustio reprezentaciju ću ostaviti za sebe. Ali, ponavljam, nikakve dodirne tačke moja odluka nema sa klubom i nema potrebe da bilo ko priča protiv Partizana – kazao je Drinčić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter