0
Fudbal

NE IDE BEZ RONALDA: Albanija šokirala Portugal, Nemci sigurni (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.14 u 23:00

U večerašnjim mečevima kvalifikacija za EURO 2016 fudbaleri Portugala neprijatno su iznenadili na svom terenu, pošto su poraženi od Albanije rezultatom 0:1.  

EURO 2016 logo

Večerašnja utakmica još jedan je dokaz da Portugalci ne mogu bez najboljeg igrača sveta Kristijana Ronalda, pošto Nani, Mutinjo, Pepe i drugovi nisu uspeli da dođu ni do jednog boda.

Pobedonosni pogodak za Albance postigao je Balaj u 52. minutu. Posle prvog kola u grupi I u kojoj se nalazi i Srbija, na tabeli vode Danska i Albanija sa po tri boda, dok su poraženi Portugal i Jermenija ostali na nuli.

Selekcija Nemačke savladala je na svom stadionu ekipu Škotske rezultatom 2:1, a heroj je bio dvostruki strelac Tomas Miler u 18. i 70. minutu, dok je jedini pogodak za goste postigao Ania u 66. minutu.

U ostalim mečevima, Poljska je u gostima pobedila Gibraltar sa 7:0, Rumunija je u Atini savladala Grčku – 0:1, dok je Severna Irska bila bolja od Mađarske – 1:3.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter