1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PROBLEMI ZA PARTIZAN: Posle Brašanca na listi povređenih Lukač i Ostojić

Objavljeno: 06.09.14 u 23:04

Taman što je utvrđeno da je Darko Brašanac ozbiljnije povređen u sinoćnjem meču mladih reprezentacija Srbije i Italije usledio je novi peh za Partizan.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Defanzivac Miloš Ostojić je povredio potkolenicu na treningu i kako stvari stoje pauziraće najmanje šest nedelja. On se inače povredio bez ikakvog kontakta na terenu.

Povredu u današnjem prijateljskom meču sa Donjim Sremom zaradio je i prvi golman Milan Lukač, koji je zamenjen već u trećem minutu zbog toga što je osetio bol u zadnjoj loži i za sada nije poznato o koliko ozbiljnom problemu se radi.

Ove povrede će uticati na tim Marka Nikolića koga očekuje borba na tri fronta, s obzirom da igraju u domaćem prvenstvu, Kupu Srbije i Ligi Evrope.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Kao čoveku ako sebe tako mogu da razumem mi je žao što se povredio,kao navijaču mi je drago jer ne vidim ni jedan valjan razlog zbog čega bi dotični imao porednost u odnosu na reciimo „magare“ Markovića….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter