0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Dešam: Očekujemo vas u Francuskoj

Objavljeno: 06.09.14 u 19:09

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešam rekao danas da je Srbija zaslužila da igra na Mundijalu u Brazilu i dodao da se nada da će tim Dika Advokata ispraviti tu grešku i plasirati se na Evropsko prvenstvo, koje se 2016. godine organizuje u njegovoj zemlji.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Srbija ima veoma dobar tim, dosta fudbalera igra u Premijer ligi, koja je najjača liga na svetu. Mislim da je mogla da se kvalifikuje u Brazil, sada su promenili selektora i nadam se da ćemo vas videti u Francuskoj, rekao je Dešam na konferenciji za medije na stadionu Partizana, prenosi agencija Tanjug.

On je istakao da će za utakmicu protiv Srbije napraviti dosta izmena u odnosu na prijateljski meč protiv Španije, koji su „trikolori“ dobili sa 1:0.

– Biće to različit sastav u odnosu na meč protiv Španije, prošlo je nekoliko dana od te utakmice i ne želim da umaram igrače. Hoću da ih sve vidim na delu, što ne znači da ćemo igrati sa drugim timom. Cilj nam je da budemo prvi u grupi i da kvalifikacije završimo sa svim pobedama, dodao je Dešam.

Kapiten i golman reprezentacije Francuske Ugo Loris veruje da će njegov tim ostvariti pobedu, iako ga očekuje težak meč u Beogradu.

– Motivisani smo isto kao protiv Španije, ta pobeda nam je dala krila. U Beogradu nas očekuje vruća atmosfera, Srbija ima dobar tim, znam da imaju dosta fudbalera koji igraju u Engleskoj i Italiji. Sigurno žele da se iskupe što nisu igrali na Svetskom prvenstvu i sa novim selektorom ostvare uspeh, rekao je Loris.

Utakmica između Srbije i Francuske igra se sutra od 20.45 na stadionu Partizana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter