Član Upravnog odbora FK Partizan i potrepsednik tog kluba, Duško Jovanović, podneo je ostavku na tu funkciju zbog mimoilaženja u stavovima sa aktuelnim predsednikom crno-belih, Draganom Đurićem.

Povezane vesti

Dragan Đurić

Kako piše Kurir, Duško Jovanović nije zadovoljan načinom na koji trenutna uprava tima s Topčiderskog brda obavlja svoj posao.

Ovaj list naglašava da Jovanović nije usamljen među nezadovoljnima, a kap koja je prelila čašu bila je činjenica da je klub ponovo odložio sednicu Upravnog odbora na kojoj bi trebalo da se izabere novi predsednik kluba.

Polarizacija struja u Humskoj ulici nije novina, a razlog što je došlo do eskalacije nezadovoljstva jeste loše stanje u klubu, piše Kurir.

– Klub je rešio problem štrajka igrača i zaposlenih, ali reč je o samo jednokratnom rešenju. Već sada je došlo do novih dugovanja, a u poslednjih mesec dana ništa nije urađeno da se situacija reši. Sastanak Upravnog odbora se namerno odlaže, iako je svima jasno da su korenite promene u klubu neophodne – rekao je za Kurir izvor iz Partizana.

Tokom jučerašnjeg dana niko od funkcionera Partizana nije bio raspoložen da razgovara na ovu temu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.