0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Marko Nikolić: Nisam miran, nama je svaki meč minsko polje

Objavljeno: 04.09.14 u 10:00

Šef stručnog štaba Partizana Marko Nikolić posle nesrećne eliminacije od Ludogoreca, ipak je uspeo da pronađe pobednički recept za igru crno-belih.

FOTO: STARSSPORT
FOTO: STARSSPORT

Upravo zbog toga Nikolić se nalazi na pragu obaranja rekorda Aleksandra Stanojevića, kada je reč o startu Partizana u domaćoj ligi.

Generalno gledano: nakon uvoda sezone Parni valjak ima skor od osam pobeda uz dva remija. Četiri pobede tim iz Humske je upisao u JSL, dok je na evro-sceni pobedio na identičnom broju susreta, ali je dva odigrao nerešeno.

Dva remija crno-belih koštali su ovaj tim učešća u Ligi šampiona. Kada se podvuče crta, jasno je da su ulaskom u grupnu fazu Lige Evropa u Partizanu ispunjeni ciljevi. Ali, ni odlični rezultati nisu doneli mira treneru Partizana, Marku Nikoliću:

– Ne, ne mogu da budem spokojan iz prostog razloga jer je Partizan u pitanju i jer nam je svaka sledeća prvenstvena utakmica kvalifikaciona. Da vežemo i 10 pobeda, 11. bi bila opet podjednako važna – jasan je Marko Nikolić.

Šef struke tima sa Topčiderskog brda svestan je da klub funkcioniše u teškim finasijskim uslovima i pod ogromnim pritiskom javnosti:

– Nama je svaka utakmica potencijalno minsko polje! Već prva sledeća je takva. Igramo sa Čukaričkim koji je u svakom pogledu ozbiljan klub, koji je potrošio i više novca od nas u prošlom prelaznom roku! Da li treba da pričam o tome koliko dobrih i iskusnih igrača ima Čukarički? Pomenuću samo Matića i Mirosavljevića… Zar će nam biti lakše protiv Vojvodine, Jagodine ili na gostovanju u Novom Pazaru… – podvukao je Nikolić.

Ukoliko crno-beli budu pobedili 13. sepmtebra u utakmici sa ČukaričkimMarko Nikolić izjednačiće najbolji učinak u istoriji kluba.

Naravno, ukoliko crno-beli budu uspešno prebrodili utakmicu sa timom s Banovog brda, Parni valjak će imati šansu da ispiše nove stranice istorije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter