3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PROBLEMI ZA PARTIZAN: Trajković traži novac za odlazak iz kluba

Objavljeno: 03.09.14 u 11:48

Precrtani štoper Partizana, Branislav Trajković, i dalje je formalno deo crno-belih. Ovaj momak, kako stoje stvari, mogao bi da donese ogromne probleme upravi kluba.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, Trajković je odlukom trenera Marka Nikolića završio svoj mandat u dresu crno-belog tima zbog kontroverznog crvenog kartona kojeg je zaradio na meču kvalifikacija za Ligu šampiona, sa bugarskim Ludogorecom.

Međutim, tu se priča sa Branislavom Trajkovićem nije završila. Naprotiv. 

Kako piše list Sport, defanzivac Partizana već neko vreme pregovara sa upravom kluba oko sporazumnog raskida ugovora. Međutim, kraj pregovora se ne nalazi na vidiku.

Naime, zapelo je oko zaostalih dugovanja, a stameni defanzivac nema nameru da se odrekne primanja i želi da mu budu isplaćene sve neizmirene obaveze.

Međutim, čelnici crno-belih imaju svog „keca u rukavu“. Prema njihovom mišljenju, Trajković je spornim crvenim kartonom oštetio klub, tako da će mu papiri biti dovoljna nagrada.

Kako će se saga oko odlaska Trajkovića na kraju završiti, preostaje da se vidi u danima koji doalze.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Neka ide ionako nista nije pokazao.Dobar je defanzivac ali se u Partizanu nije snasao.Ako nece da ide za dzabe nek greje klupu do isteka ugovora a posle u 2.ligu na kaljenje.Za njega je najbolje da ode sad bez para,pa ako je kvalitet zaradice,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Trajko je u pravu, ako ga ne isplate i odu na sud, mogu da nas izbace iz Evrope i to ‘ladno, zato se ne treba previse igrati. Covek u afektu isprovociran uhvatio je protivnickog igraca za bradu, bar da ga je nokautirao pa i da ga osudjujemo, ovako: Ne daj se Trajko i trazi svoja prava !Neka malo razmislja i onaj sto te je doveo pa i neka te on isplati, nemamo nista protiv !

    0
    0
    Odgovori
  3. ТРАЈКО ЈЕ ЖРТВЕНО ЈАГЊЕ И КОЛАТЕРАЛНА ШТЕТА, да би оправдали своје неуспехе,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter