0
Evropske lige

Falkao: Tražili su me i Real, Siti i Arsenal, ali je Junajted najveći

Objavljeno: 02.09.14 u 11:09

Kolumbijac Radamel Falkao je u foto-finišu prelaznog roka potpisao ugovor sa Mančester Junajtedom u koji je stigao na pozajmicu iz Monaka za sumu od 8 miliona funti.

Radamel-Falkao-Mancester

Kako stoje stvari, Falkao će biti otkupljen na kraju sezone za dodatnih 43 miliona. Odmah po dolasku na Old Traford Kolumbijac nije krio zadovoljstvo zbog dolaska u slavni klub iz Premijer lige:

„Imao sam ponude klubova kao što su Mančester Siti, Real Madrid i Arsenal, ali morate uvek saslušati kada vas pozove Junajted. Ovo je ostvaranje mojih snova, koji su sada postali stvarnost. Čast mi je pridružiti se timu kao što je Mančester Junajted, jer je to jedan od najvećih klubova na svetu“, rekao je Falkao

Ekipa Mančester Junajteda je iza sebe ostavila košmarnu sezonu u kojoj nije uspela da izbori plasman u Ligu šampiona.

Takođe, na startu ove, tim sa „Teatra snova“ nije impresionirao budući da je iz tri kola sakupio tek dva boda i da je u Liga kupu doživeo težak šamar pošto je rezultatom 4:0 pregažen od trećligaša MK Donsa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter