0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lalatović: Katai stiže u ponedeljak

Objavljeno: 31.08.14 u 10:02

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je da bi novi fudbaler crveno-belih Aleksandar Katai trebao da se priključi ekipi u ponedeljak.

Nenad-Lalatovic-Trener-Zvezda

Fudaleri Crvene zvezde upisali su najbolji start u istoriji kluba pošto su sinoć na Marakani rezultatom 1:0 savladali Spartak. Na taj način, prvi put od osnivanja, crveno-beli su startovali u domaćem prvenstvu sa četiri vezane pobede bez primljenog gola.

Na konferenciji za medije nakon susreta, Lalatović je govorio, između ostalog, i o novom članu ekipe, Aleksandru Kataiju:

– U klubu sam čuo da Katai stiže. U ovom trenutku nemam neke precizne podatke o tom transferu, ali koliko znam, biće mi na raspolaganju u ponedeljak – rekao je Lalatović.

Podsetimo, Katai će na Marakanu stići na pozajmicu iz Olimpijakosa, kao zamena za Miloša Ninkovića koji je otišao putem francuske Lige 1 pošto je potpisao ugovor sa Evijanom.

Generalni sekretar crveno-belih Zvezdan Terzić izjavoi je da tim iz Ljutice Bogdana nije smeo da rizikuje i ne angažuje Kataija, pošto je odlazak Darka Lazovića i dalje realna opcija za najtrofejniji srpski klub:

– Nismo smeli da se kockamo pa smo se dogovorili o transferu Aleksandra Kataija nevezano za prodaju Darka Lazovića. Prelazni rok u nekim zemljama traje i u toku septembra, postoji mogućnost da Darko ode, pa nismo želeli ništa da prepuštamo slučaju. Sve i da Lazović ostane, Katai nam je potreban jer je univerzalac i može da igra na više pozicija u napadu. On je kvalitetan fudbaler i nadam se da će na „Marakani“ pokazati raskošan talenat koji poseduje – kazao je Terzić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter