0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lalatović: Presrećan sam zbog toga što smo ispisali istoriju

Objavljeno: 30.08.14 u 22:27

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras subotički Spartak na Marakani sa 1:0 u okviru 4. kola JSL i na taj način su stigli do istorijskog rezultata.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, nikada ranije u istoriji crveno-belih nije se dogodilo da tim iz Ljutice Bogdana započne sezonu sa četiri pobede iz četiri duela, a bez primljenog gola.

Na konferenciji za medije nakon meča, šef struke crveno-belih Nenad Lalaltović nije krio oduševljenje ovim podatkom:

„Obradovao sam se kad sam saznao da je ovo najbolji start u istoriji Crvene zvezde. Sve zasluge pripisujem igračima, oni su najzaslužniji za ovaj uspeh. Teram ih i učim, baš kao što sam i ja naučen u Crvenoj zvezdi, da kada nosiš ovaj dres da moraš da pružiš više od 100% svojih mogućnosti, jer svi vole da pobede Zvezdu, pogotovo na Marakani. Svima je bitno da daju gol na našem stadionu, zato moraš da igraš iznad svojih mogućnosti“, istakao je Lalatović i dodao:

„Kada se sve sabere, apsolutno smo zasluženo pobedili, iako u prvom poluvremenu nismo imali toliko šansi, pa sam u drugom poluvremenu morao da napravim izmene kako bismo igrali što ofanzivnije. Moram da napomenem da smo imali peh sa povredom Lazovića, ali ovi mladi igrači koji su danas igrali su zaslužni za trijumf i izneli su teret do kraja“, smatra Lalatović.

Trener subotičke ekipe Petar Kurčubić takođe je čestitao igračima crveno-belih na istorijskom podvigu:

„Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi i nizu utakmica bez primljenog gola. U prvom poluvremenu smo uspeli da se odbranimo od Zvezdinih napada, u drugom nismo, možda bi za nas bilo bolje da smo ranije primili gol, jer bismo imali vremena kada da se trgnemo i da nastavimo da napadamo. Ovako je Zvezda zasluženo pobedila“, podvukao je trener Spartaka.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter