0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Saša Stamenković: Nefči ne zna da se brani

Objavljeno: 27.08.14 u 10:37

Golman Nefčija, srpski internacionalac Saša Stamenković, izjavio je da će njegov klub ići na pobedu u revanš meču kvalifikacija Lige Evrope sa Partizanom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sutra od 18:00 sati po srednjeevropskom računanju vremena Partizan će igrati svoj „meč sezone“ za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope.

Crno-beli su u prvom susretu uspeli da pobede azerbejdžanski tim rezultatom 3:2, ali Stamenković veruje da će njegov tim imati više uspeha u revanš susretu.

„Partizanov teren je bio još i dobar kakav je ovaj… Loš teren će sigurno predstavljati problem i nama i Partizanu… Šteta je što ne igramo na našem stadionu, teren je odličan i publika je bliže terenu. Samo bog zna šta će biti… Ja bih voleo da bude 1:0 ili 2:1, ti rezultati vode nas u Ligu Evrope. Videćemo… I u Beogradu je moglo da bude drugačije, bolje i za nas, ali i za Partizan“, kazao je Stamenković, prenosi „Sportski žurnal“.

On je ocenio da je vreme u Azerbejdžanu izuzetno vruće istakavši da je juče bilo čak 35 stepeni. Bivši golman Zvezde naglasio je da će Nefči igrati ofanzivan fudbal:

„Nefči ne zna da se brani! Uvek igramo napadački ili koliko nam protivnik dozvoli. U Beogradu smo igrali koliko nam je Partizan dozvolio. Nije bilo lako, Partizan je od 0:2 stigao do 3:2 i pokazao da ima dobru ekipu, ali nama će sutra biti dovoljna svaka minimalna pobeda. Siguran sam da će nam biti znatno lakše nego što je bilo u Beogradu“, podvukao je Stamenković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter