0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda na Karađorđu traži sjajan start

Objavljeno: 23.08.14 u 08:29

Fudbaleri Vojvodine dočekaće večeras od 20:30 sati na svom stadionu Karađorđe ekipu Crvene zvezde u okviru derbija trećeg kola JSL.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Stanje na tabeli kaže da i novosadski i beogradski crveno-beli trenutno imaju po šest bodova i nalaze se na drugom, odnosno trećem mestu tabele domaćeg šampionata.

Novosađani će u meč ući rasterećeni, i kako sami kažu: bez prevelikog respekta prema aktuelnom šampionu Srbije.

„Iskustvo je na strani Zvezde, koja na startu ovog prvenstva deluje kao kompaktan tim, gde je igra pojedinaca podređena kolektivu. Što se nas tiče, imamo sjanu atmosferu u ekipi, mladost, borbenost i činjenicu da baš nikome u domaćem prvenstvu, pa ni šampionu Crvenoj zvezdi, ne priznajemo, niti mislimo da su bolji od nas“, kazao je štoper Vojvodine, Srđan Babić.

Sa druge strane, ekipa Crvene zvezde sasvim sigurno ne dolazi u Novi Sad sa planom da položi oružje, bez borbe ceo plen prepustivši domaćinu.

Dobra stvar za trenera Nenada Lalatovića jeste činjenica da će u Novom Sadu moći da računa na sva pojačanja pošto je FSS ukinuo zabranu registracije klubu s Marakane. Međutim, trener tima iz Ljutice Bogdana, Nenad Lalatović, kaže da čak i danije ukinuta zabrana, pitanje je da li bi nešto menjao u kadrovskom smislu.

“Mislim da nas očekuje lepa utakmica, Vojvodina je ekipa koja je spoj mladosti i iskustva. Blagu prednost dajem domaćinu iako je naš cilj pobeda, kao i uvek. Najopasniji igrači suVeselinović, Alivodić i Gaćinović. Ne smemo im ostavljati mnogo slobodnog prostora, pošto su tada najopasniji. Ipak, verujem da će moji igrači pronaći rešenje“, istakao je Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter