0
Domaći fudbal

Čelnici Zvezde privatnim novcem platili dugovanja da bi obezbedili licenciranje novajlija

Objavljeno: 23.08.14 u 11:32

Disciplinska komisija FSS u petak je ukinula zabranu licenciranja ekipi Crvene zvezde zbog dugovanja prema nekoliko klubova i igrača. Ovaj novac nije isplaćen iz klupske kase, već iz privatnih džepova sadašnjih čelnika crveno-belih.

FK-Crvena-zvezda-logo

Do ukidanja zabrane na registraciju pojačanja došlo je u petak popodne kada je vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, završio pregovore o isplati dugovanja sa Filipom Stojkovićem, Filipom Mladenovićem, Aleksandrom Pantićem i FK Spartak iz Subotice.

Nevolje su bile te što FK Rad, prema ranije dogovorenom reprogramu, trebao u petak da dobije 200.000 evra koje u Zvezdi nisu uspeli da obezbede preko poslovnih partnera, zbog čega su čelnici crveno-belih zavukli ruku u svoj džep.

„Regulisali smo sve obaveze prema nekadašnjim igračima, kao i prema Spartaku. Kada smo se sastali sa ljudima iz Rada precizirali smo rok uplate rate, a zbog ograničenja vremena nismo imali priliku da dodatno jurimo novac. Tako smo se zbog delikatne situacije dogovorili Terzić, Tončev i ja da namirimo obaveze kulba iz ličnih sredstava, kako bi večeras trener Lalatović mogao da ima na raspolaganju najbolji tim„, rekao je Kokeza za „Sport“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter