0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Ninković pljuvao po navijačima, Lukač zadovoljan, Stanković oprezan

Objavljeno: 22.08.14 u 08:59

Mladi fudbaler sredine terena Partizana Nikola Ninković, konstatno prnalazi načine da dođe u centar pažnje javnosti i to povlačivši ne baš najpromšljenije potezima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na meču sa Nefčijem u kojem su crno-beli stigli do trijumfa od 3:2 posle ogromnog preokreta, Ninković je stigao da padne u vatru.

Naime, nakon kritika publike sa zapadne tribine stadiona u Humskoj, igrač „Parnog valjka“ je ponovo pokazao svoj buran temperament, ovog puta „pljunuvši“ ka ovom delu stadiona.

„To su dresirani ljudi koji ne smeju kod kuće da laju pred ženama i devojkama, pa su došli ovde da laju. Nama je najlakše, treba i dalje da nam zvižde, neka nam i dalje tako pomažu. Hvala jugu i Zabranjenima, oni su od početka bili uz nas“, rekao je vidno iznervirani Ninković posle pobede 3:2.

Vezista crno-belih se potom osvrnuo i na šanse koje nije iskoristio tokom meča:

„Prvu šansu sam promašio, ne znam kako se igrač pojavio na liniji i izbacio loptu, a već drugu nisam smeo da promašim. Obrukao sam se, ali sam nastavio da se borim“, podvukao je Ninković.

Za razliku od Ninkovića, mnogo više takta imao je golman Lukač:

„Bili smo dekoncentrisani u prvih 20 minuta, ali smo pokazali karakter. Stvorili smo mnogo šansi, ali je u ovom trenutku najbitnija pobeda. Imamo aktivan rezultat, Nefči je dobra ekipa, ali mislim da smo kvalitetniji i da ćemo da prođemo“, poručio je Lukač.

Defanzivac crno-belih Vojislav Stanković uskoro napušta klub i uprkos pobedi nad Nefčijem poziva na oprez pred revanš:

„Ništa još nije gotovo. Očekujem da ću igrati u revanšu, mislim da ću da se dogovorim nešto sa upravom. Trenutno sam najbliži Palermu, koliko znam, ostali su neki detalji, ali moraću da ostanem koncentrisan na revanš“, zaključio je Stanković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter