1
Domaći fudbal

Partizan prodao najtalentovanijeg igrača Investicionom fondu

Objavljeno: 21.08.14 u 08:37

Fudbalski klub Partizan prodao je jednog od najtalentovanijih fudbalera, Andriju Živkovića, Investicionom fondu, menadžerskoj agenciji na čijem je čelu Pini Zahavi.

andrija-zivkovic-1378152658-360525

Kako prenosi „Sportski žurnal“, Živković će do kraja ove polusezone ostati u crno-belom dresu kluba iz Humske, a nakon toga će o sudbini ovog igrača odlučivati menadžer Zahavi.

Javnost će, po svoj prilici, za sada ostati uskraćen za informaciju koliko je Partizan inkasirao prodajom Živkovića budući da taj podatak dobro čuvaju i crno-beli i Investicioni fond.

Ono što se za sada spekuliše jeste da je Partizan lepo zaradio, budući da se prethodnih meseci u javnosti šuškalo o navodnom interesovanju Benfike koja je bila spremna da izdvoji sumu od 5 miliona evra za transfer Živkovića, a crno-beli su odbili tu ponudu.

Ipak, malo je verovatno da su crno-beli inkasirali više od 7 miliona evra, koliko je Partizan zaradio od prodaje Lazara Markovića Investicionom fondu, takođe.

Nije tajna da je menadžer Zahavije od prodaje Lazara Markovića zaradio sumu od 15 miliona evra, pošto je crno-belima isplatio 7 miliona, a od Benfike je uzeo 9 miliona uz 50% od naredne prodaje.

Ipak, nije poznato, piše „Sportski žurnal“, da li su crno-beli i sada, baš kao u prodaji Markovića, u ugovor uključili i procenat od naredne prodaje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter