2
Evrokupovi

Navijači Dnjepra: Ne napadajmo Hrvate i oni su se kao i mi borili protiv „čudovišta“

Objavljeno: 20.08.14 u 09:10

Navijači Dnjepra izdali su saopštenje u kom mole svoje ekstremne navijačke grupacije da ne napadaju navijače Hajduka koji će danas doći u nihov grad, jer smatraju da su se Hrvati 90-ih godina kao i Ukrajinci danas borili protiv imperijalističkog „čudovišta“.Split, 02.08.2012 - Nogomet: Pun Poljud uoci utakmice izmedju Hajduka i Intera

„Ranih devedesetih godina Hrvati su se, baš kao i mi sada, suprotstavili imperijalističkom čudovištu. Organizovali su odbranu protiv agresora i uspeli. Zato gajimo prijateljske odnose sa Hrvatima, jer želimo da za sedam dana mi idemo u Split“, napisano je u saopštenju navijača Dnjepra koje je preneo hrvatski Indeks.

Podsetimo, večeras je na programu prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope u kom Dnjepar dočekuje Hajduk.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

2 Komentara

  1. Ne zelimo da nas neko napadne u Splitu. Zelimo da odemo tamo na utakmicu i budemo malo na moru. Kako to da izvedemo? A da, izdacemo saopstenje da ne zelimo mi njih da napadamo, iako smo planirali (ustvari nismo), pa onda nece ni oni nas da diraju. Jos cemo jedan šliht da uradimo, pa mozda nas i caste picem tamo dole kod njih. Pih, bas su čma…i !

    0
    0
    Odgovori
  2. I ti njihovi navijaci su placenici kao i kod nas. Placeni da se dodvoravaju zapadu..To sto par vodja misl takoi (tj placeni su da tako misle) ne mora da znaci da tako misle svi navijaci 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter