0
Evrokupovi

Plej-of za Ligu šampiona: Goreće u Istanbulu, Mažiću „vruć krompir“

Objavljeno: 19.08.14 u 08:25

Večeras je na programu pet mečeva plej-ofa za Ligu šampiona, a derbi meč igra se u Istanbulu gde će Bešiktaš dočekati Arsenala, a „vruć krompir“ da sudi ovaj meč dobio je naš najbolji arbitar Milorad Mažić.liga sampiona

„Tobdžije“ čekao pakao. Tako je najbolje opisati ono što će dočekati četu Arsena Vengera kada istrči na travnati tepih Vodafon arene. Bešiktaš dugo nije igrao velike evropske utakmice, te armija navijača crno-belih jedva čeka da Milorad Mažić odsvira početak meča. Upravo su tribine najveći adut Turaka, pošto njihove pristalice spadaju u red najvatrenijih u Evropi.

„Ne plašimo se Arsenala, ali ga respektujemo. To je jedan od najboljih timova u Evropi. Međutim, nećemo istaći belu zastavu, verujem da uz pomoć navijača možemo do dobrog rezultata u prvom meču“, istakao je trener Bešiktaša Slaven Bilić.

Sa druge strane Arsen Venger je miran i svestan da njegov tim čeka veoma teška utakmica.

„Nismo sasvim zadovoljni urađenim u subotu protiv Kristal Palasa. Mogli smo i moramo bolje. Nažalost, utakmica sa Bešiktašom je brzo došla i nismo imali vremena mnogo toga da promenimo. Favoriti smo, znamo kako se igra u Evropi i mislim da to možemo da iskoristimo. Njihov najveći adut je publika, igrao sam pre 16 godina na njihovom stadioni i ni malo mi nije bilo prijatno“, rekao je Arsen Venger.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kao što smo to već rekli „vruć krompir“ da sudi evropski derbi dobio je srpski arbitar Milorad Mažić.

Neće goreti samo u Istanbulu. „Vrelo“ će biti i pod kupolom Vezuva. Na San Paulo na noge Napoliju dolazi četvrti tim Španije Atletik Bilbao. Napolitanci su čini se favoriti u ovom dvoboju, mada ni fanatične Baskijce nikada ne treba otpisati. Zanimljivo će biti i u Bukureštu, gde će šampion Rumunije dočekati prvaka iz komšiluka Bugarske Ludogoreca, koji je u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona izbacio Partizan.

Plej-of Liga šampiona:

Staza šampiona:

Salcburg – Malme 20.45
Steaua – Ludogorec 20.45

Staza pratilaca:

Bešiktaš – Arsenal 20.45
Kopenhagen – Bajer 20.45
Napoli – Atletik Bilbao 20.45

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter