0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Saša Ilić pred Nefči: „Parni valjak“ mora da melje do pobede

Objavljeno: 18.08.14 u 13:05

Kapiten Partizana Saša Ilić na zvaničnom sajtu kluba poslao je poruku navijačima pred najvažniji meč sezone protiv Nefčija u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Pred svaku važnu utakmicu govorimo o jedinstvu crno-belih, velikoj armiji navijača i pogonu koji pokreće naš tim. Te reči nisu bez osnova i ne izgovaramo ih tek tako! Kad god nam je bili teško pokazivali smo najveću snagu. Kada su drugi mislili da ćemo odustati mi smo bili još složniji, još jači! Zato smo mi Partizan i sa ponosom nosimo i na dresu i u srcu grb našeg kluba! Zato pokažimo svima da možemo da pružimo ono što se od nas očekuje u baražu Lige Evrope, pobedu! Mi ćemo izaći na teren kao jedan, sa jednim ciljem, sa jednom željom, da pokažemo šta je Partizan i ko su momci koji iza njega ponosno stoje! A vi nam pokažite jedinstvo na tribinama. Želimo da čujemo huk juga, istoka i zapada! Pesmu i lavinu koja će nas gurati ka svakom šutu, ka svakom golu! “Parni valjak” mora da melje do pobede. Zato vas očekujemo na stadionu JNA u četvrtak 21. avgusta u 20.15 na baražu Lige Evrope, utakmici između FK Partizan– PFK Nefči. Pokažimo našu snagu, snagu Partizanovih grobara! Svi za jednog, jedan za sve“, poručio je Ilić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter