0
Evropske lige

Nastasić napušta Mančester Siti

Objavljeno: 18.08.14 u 14:26

Strateg Mančester Sitija Manuel Pelagrini odlučio je da dopusti Srbinu da promeni sedinu, s obzirom na to da mu je Matija Nastastić tek peti izbor.

Matija-Nastasic

Pretprošle sezone Nastasić je bio standardan u ekipi Mančester Sitija, a prošle je pao u drugi plan, kako zbog povrede tako i zbog dolaska Martina Demikelisa.

„Matija mora da igra. Već imamo četiri važna igrača na štoperskoj pozicji – Demikelis, Kompani, Mangala i Bojata. Tako da ćemo u narednih nekoliko dana videti šta se dešava sa Nastasićem. On je važan igrač, ali ima ponude i najbolje za njega je da igra“, rekao je trener.

I Majka Ričards se nalazi u sličnoj situaciji pošto su na njegovoj poziciji Pablo Zabaleta i Bakari Sanja.

„Isto važi i za Majku Ričardsa, on nije želeo da ostane ovde jer je želeo da igra više. Imao je ponudu za produžetak saradnje, ali nije želeo da potpiše novi ugovor“, dodao je Pelegrini.

Ovog prelaznog roka se pričalo o interesovanju italijanskih klubova – Juventusa, Rome i Intera, a navodno je i Arsenal bio zainteresovan za srpskog štopera, Tobdžijama definitivno treba igrač na ovoj poziciji jer je klub napustio Tomas Vermalen.

Skot Sinkler i Džon Guideti najverovatnije napustiti Etihad jer trener ne voli da gomila igrače u ekipi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter