0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stanković: Ne znam ništa o Laciju, niko me nije zvao

Objavljeno: 13.08.14 u 10:15

I dok cela sportska javnost u Srbiji bruji o mogućem transferu štopera Partizana Vojislava Stankovića u Lacio, igrač je intervjuu za Žurnal istakao da ne zna ništa o interesovanju Rimljana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Za vest o interesovanju Lacija sam čuo preko medija. Niko me nije zvao, ali predpostavljam da klubovi pregovaraju o transferu inače se o tome ne bi pričalo“, istakao je Stanković.

Štoper crno-belih ne krije da bi voleo da karijeru nastavi u Rimu.

„Priznanje je da se tako dobar i veliki klub intersuje za mene. Videćemo šta će se dešavati narednih dana. I dalje sam fudbaler Partizana i razmišljam samo o narednim utakmicama i sadašnjem klubu. Predstoji nam najvažniji period u prvom delu sezone“, iskren je bio Stanković.

Podsetimo, italijansi mediji su u ponedeljak preneli vest da je Lacio zainteresovan da od Partizana kupi štopera Vojislava Stankovića. Po nezvaničnim informacijama crno-beli od nebesko-plavih potražuju 600 hiljada evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter