1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Kapiten Zvezde na raskrsnici da li ostati ili otići?

Objavljeno: 11.08.14 u 13:58

Nenad Milijaš je sa dva pogotka Radničkom iz Niša na najlepši mogući način otvorio novu sezonu, ali je navijače ubrzo rastužila vest da će kapiten crveno-belih u narednih nekoliko dana napustiti Marakanu i krenuti put Turske.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ipak, po nezvaničnim informacijama Zvezdina „desetka“ se dvoumi šta činiti, srce želi da ostane, ali teška finansijska situaciji u klubu, kao i želja da novčano obezbedi porodicu nalažu Nenadu Milijašu da ipak prihvati bogatu ponudu Manise.

Iskusni fudbaler je istakao da će konačnu odluku doneti do susreta sa Jagodinom u subotu, ali i da ako prihvati ponudu iz Turske neće otići dok se ne završi derbi sa Vojvodinom u Novom Sadu 23. avgusta.

Podsetimo Manise već mesec dana na sve moguće načine pokušava da u svoje redove dovede Nenada Milijaša, ponuda je 500 hiljada evra, s tim da bi Zvezdi pripalo svega 150 hiljada, a igraču na ime duga ostatk para.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

  1. Ostati naravno. Nigdje drugdje ne može da daje onako namještene golove, kao onaj drugi iz slobodnog udarca protiv Nišlija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter