2
Domaći fudbal

Bivši kapiten Partizana: Ruku na srce, nismo mi za Ligu šampiona, nemamo kvalitet

Objavljeno: 10.08.14 u 14:17

Nekadašnji kapiten FK Partizan, Darko Tešović, razočaran je eliminacijom crno-belih iz trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Darko-Tešović-Partizan-crnobelanostalgija

Ipak, Tešović smatra da treba biti realan, a prema njegovom mišljenju. realnost je u ovom trenutku takva da „Parni valjak“ nema neophodan kvalitet za nastupe u LŠ.

„Ekipa ima kvalitet, ali daleko od Lige šampiona. Moramo da budemo iskreni. Možemo da pričamo sada bajke, da nalazimo opravdanja, ali to je stvarnost“, kaže bivši kapiten crno-belih za „Sportski žurnal“.

On je ocenio da se mečevi pobeđuju i gube, ali, kako je naveo, meč sa Ludogorecom nije samo poraz, već trenutna slika stanja stvari tima iz Humske ulice:

„Utakmice se gube i dobijaju, to je život, fudbal takođe. I mi smo gubili kada niko nije očekivao, međutim, za mene utakmica sa Ludogorecom nije poraz. To je, jednostavno rečeno, odraz stanja, trenutna slika Partizana. Tada smo, u svim strukturama kluba, bili homogeniji, sada mi deluje kao da neko nekome nešto ne čini, kao da nismo svi svoji. Partizan, jednostavno, nije jedinstven kao ranijih godina“, smatra Darko Tešović

Ovaj momak nije se tu zaustavio sa svojim kritikama, već je dalje nastavio ne držeći jezik za zubima:

„Odrastao sam u Partizanu, imam 44 godine, a došao sam u klub sa deset. Moj klub volim više od svega, ali mora realno da se gleda na aktuelni trenutak. Partizan ove godine nije mogao da ide u Ligu šampiona, gledano po svim parametrima. Liga Evrope je dostižna i uz dozu sreće možemo do nje“, podvukao je Tešović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter