1
Domaći fudbal

Zvezda, Voša, OFK i Rad bez novajlija na premijeri

Objavljeno: 08.08.14 u 18:33

Crvena zvezda, Vojvodina, OFK Beograd i Rad definitivno neće na premijeri moći da računaju da igrače pristigle u letnjem prelaznom roku, jer nisu izmirili zaostale obaveze prema klubovima i igračima. Takva je pravosnažnih odluka fudbalskih organa, a sa njima nema šale…

JSL logo

Rad je odložio primenu suspenzije, barem na tri dana, jer je Komisija za žalbe FSS usvojila primedbu crno-belih u slučaju „Vladimir Jovančić” i vratila ga na prvostepeni organ.

To znači da vicešampion može da registruje tek pristiglog Nenada Marinkovića, pod uslovom da ima potrebnu dokumentaciju.

Trener Zvezde, Nenad Lalatović, ne može da računa na devetoricu novajlija, njegov kolega na klupi Rada na jednog manje, Dejan Đurđević (OFK Beograd) na petoricu, a Zoran Marić (Vojvodina) na jednog.

Lane je, podsetimo, Novi Pazar na premijeri, upravo iz istog razloga, igrao u desetkovanom sastavu na stadionu Partizana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter