16
Fudbal

Skandal! Hrvatski fudbaler javno slavio akciju ‘Oluja’! (FOTO)

Objavljeno: 07.08.14 u 15:40

Hrvatski fudbaler Dejan Lovren izazvao je burne reakcije u javnosti nakon što je na svom Fejsbuk profilu slavio akciju ‘Oluja’ kojom su Srbi proterani sa teritorije Hrvatske.  

oluja

Hiljade oluja, ali samo jedna slobode vredna“, napisao je Lovren pored fotografije, koja je izazvala brojne komentare, što negativne, ali i pozitivne.

Podsetimo, ove nedelje se obeležila 19-godišnjica ove akcije kojom je proterano preko 200.000 Srba iz svojih domova na teritoriji Hrvatske.

Da li Vi osuđujete ovakav potez jedne javne ličnosti i reprezentativca jedne zemlje?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

16 Komentara

  1. Боже,Боже…Не могу да вјерујем,ако нас мрзиш не мораш то јавно да показујеш,ипак си јавна личност. Србе сви мрзе јер су увијек били бољи у свему од свих осталих. Срамота је што је Хрватска власт у опште дозволила прославу тог срамног догађаја. Али као што рекох,они нас мрзе!!! СРАМОТА!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Не могу да верујем да ово ђубре игра за Ливерпул. И ја му такође желим све најгоре у животу и каријери.

    0
    0
    Odgovori
    • Нек се моли Богу да никада не дође у Србију или Републику Српску!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Ti si jedan ker,ne ker nego dzukeletina ustaska,lipso da Bog da u najvecim mukama kao sto su Srbi u Vukovaru,majku ti ja glupu.
    OD SVIH SRBA HRVATI(USTASE)SU NAJGORI!!!!!
    Ali dobre im je lekcije ARKAN odrzao onda,ja mislim da se i dalje tresu kad se spomene ime
    ŽELJKO RAŽNATOVIĆ ARKAN…..

    0
    0
    Odgovori
    • ne seri tu, arkan je jedan gad i krimos i ko god njega velica je maloumni imbecil. jos veci imbecili su mu ostatak porodice, mislecu na zenu i decu, a ko god da njih velica je jos maloumniji imbecil

      0
      0
      Odgovori
  4. Kako jadno, ja Hrvate toliko poštujem ali džaba, oni nas mrze još od Starčevića. Konstantno miješaju politiku u sport.

    0
    0
    Odgovori
  5. zelim ti sve najgore u zivotu i karijeri.Da patis stoko bezrepa sto puta gore nego sto pate svi ti ljudi koji su ostali bez domova.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter