0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Odbio veću ponudu zbog Partizana: Ljubav je pre novca!

Objavljeno: 06.08.14 u 09:14

Nekada najveći talenat crno-belih Nenad Marinković potvrdio je da je na pragu povratka u Humsku. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kao što je najavljeno u utorak, nekada najveći talenat Partizanove škole, po svemu sudeći, vratiće se u svoj voljeni klub. Nakon devet godina od debija, kada je postao najmlađi debitant u istoriji kluba, Marinković se vraća u Humsku, ukoliko sve prođe po dogovoru.

“Ne bih voleo ništa da prejudiciram da se nešto ne izjalovi. Najveća životna želja mi je da se radujem ispod juga, da golovima i potezima dokažem da mi je mesto među crno-belima. Istina je, razgovarao sam sa trenerom Nikolićem, želje i energije su nam se poklopile, ali smo se obojica složili da ne bi remetili ekipu da sačekamo da vidimo šta će Partizan uraditi sa Ludogorecom. Ukoliko sve bude u redu, najverovatnije ću se u četvrtak obavezati na vernost voljenom klubu“, istakao je Marinković, a prenosi Žurnal. 

On je takođe priznao da je odbio unosniju ponudu francuskog prvoligaša, kako bi ostvario svoj san.

“Odbio sam mnogo unosniju i isplativiju ponudu francuskog prvoligaša da bih ispunio svoj san. Želim da dobrim igrama i golovima pokažem da sam zaslužio šansu, a na meni je, ukoliko je dobijem, da je maksimalno iskoristim. Ljubav pre novca, a Partizan je moja ljubav“, naglasio je Marinković. 

Inače, Marinković je rođen 1988. godine, ponikao je u Partizanu, u dva navrata je išao na pozajmice u u Banat i grčki OFI, da bi 2010. prešao u Smederevo, kasnije je igrao za Jehudu iz Tel Aviva, švajcarski Servet i Makabi Akre.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter