1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Partizan vraća bivšeg igrača

Objavljeno: 05.08.14 u 10:35

Nekadašnji fudbaler Partizana, Nenad Marinković, najverovatnije će potpisati ugovor sa crno-belim klubom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Igrač koji je ponikao u Partizanu, igrajući u mlađim kategorijama sa Miralemom Sulejmanijem i Bosančićem, najverovatnije će se vratiti u bivši klub iz Humske 1, prenosi list „Sport“.

Kako se saznalo, ovaj igrač sredine terena koji sa uspehom deluje po boku, već nekoliko poslednjih dana nalazi se u intenzivnim pregovorima sa čelncima „Parnog valjka„, pre svih sa trenerom Markom Nikolićem.

Marinković je još kao tinejdžer, tačnije kao 16-godišnjak, debitovao za prvi tim crno-belih, ali u ekipi koja je te, 2004, prošla u Ligu šampiona, nije mogao da se izbori za značajniju ulgou, pa je poslat na pozajmice u Banat i u OFI s Krita.

Nakon toga usledila je epizoda u FK Smederevo, a ubrzo nakon nastupa za ovaj klub obreo se u ekipi iz Tel Aviva – Bnei Jahudi.

Karijera je Marinkovića kasnije odvela putem Švajcarske, a prošle godine branio je boje ekipe Hapoela iz Akre. Ipak, Marinković je trenutno slobodan igrač, pa Partizan ne bi morao da izdvaja novac iz budžeta za njegovo obeštećenje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter